In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl/?makelaar=breda

Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Rabobank
Provincie Zeeland
De Rechter Advocaten
Van Gansewinkel
Weststrate
Nedbase
De Ladderspecialist
Robinia Gold
ROC Zeeland

Nedbase kiest voor no-nonsense aanpak

"Wij werken puur business to business. Ieder bedrijf heeft tegenwoordig met internet te maken. Daardoor is ieder bedrijf op de Contacta voor ons een potentiële klant", aldus Arjan Abrahamse van het internetbedrijf Nedbase ICT.


Nedbase bestaat uit een team jonge enthousiaste mensen.

Nedbase wordt gevormd door een team jonge enthousiaste mensen met ruime ervaring op hun vakgebied. Arjan Abrahamse en Andre Dingemanse startten in 2000, meteen na hun studie informatie technologie, hun eigen bedrijf. In de afgelopen vier jaar tijd formeerden zij een team van zeven net afgestudeerde mensen die er met z'n allen voor gaan. Het Middelburgse bedrijf heeft een behoorlijke klantenkring opgebouwd die varieert van kleine technische bedrijven tot de overheid en van makelaars tot reisbureaus.

Techniek
Nedbase staat voor het bieden van totaaloplossingen op het gebied van automatisering, internet en multimedia. Alle werkzaamheden van Nedbase zijn onlosmakelijk verbonden met het internet. Het bedrijf ontwikkelt de software achter de websites, de techniek op de achtergrond. Nedbase denkt systemen uit. "Een bedrijf heeft bijvoorbeeld een planningsysteem en wil bepaalde informatie ontsluiten op de website, zodat klanten in kunnen loggen om de status van hun order te zien." Nedbase inventariseert dergelijke processen, denkt mee over organisatorische aspecten, beveiliging en implementeert de koppelingen. We werken veel voor reclamebureaus. Zo maken zij creatieve ontwerpen, terwijl wij de techniek ontwikkelen en het beheerssysteem achter de website plaatsen. Wij zijn in feite de onzichtbare achterban van de creatieven. Doordat wij zelf ook over een multimedia vormgever beschikken, kunnen wij de creatieve concepten uitstekend vertalen in technische hoogstandjes."

Innovatie
Nedbase is een dienstverlenend internetbedrijf in de ruime zin van het woord. "Wij denken mee met de klant in het hele traject dat leidt tot de technische realisatie. Is er markt voor iemand die een complete internetwinkel wil bouwen? Wat zijn logistiek gezien de knelpunten? Daar gaat een gedegen advies en voorontwikkeling aan vooraf. We kiezen voor een gedegen doordachte aanpak. Wij zoeken steeds naar innovatie, naar vernieuwing. Niet overal achteraan hobbelen, maar innovatie", legt Andre Dingemanse uit. Zijn compagnon voegt toe: "Wij zijn echte Zeeuwen met een no-nonsense mentaliteit, doe maar gewoon. We hebben vier jaar met plezier in Den Haag gestudeerd, maar zijn blij om terug in de Zeeuwse zeelucht te zijn."

Gedreven
Arjan en Andre zijn zeer tevreden met hun 'ploeg'. "Het is echt een gedreven en gezellige club. We vinden het leuk om een topproduct neer te zetten en er echt voor te gaan. Die betrokkenheid komt de klant ten goede. De klanten vinden het leuk om met ons te werken. Dat zien we ook in de opdrachtenstroom." De economische recessie is kennelijk aan Nedbase niet besteed. "Dat werkt eerder in ons voordeel. Eind jaren '90 was er de grote hype en zijn er veel internetbedrijven als paddestoelen uit de grond geschoten. Die zijn veelal te snel gegroeid. Bij ons is er een solide basis. Wij hebben het rustig en verstandig aangepakt waardoor Nedbase anno 2004 een stevig bedrijf is."

Informatie
Nedbase
Molenwater 79
4331 SE Middelburg
Tel: 0118-617873
Fax: 0118-614738
Internet: www.nedbase.nl
E-mail: info@nedbase.nl


...presenteert
Bedrijfsleven presenteert zich op contacta 2004

...start
'Makelaardij is en blijft een schitterend vak'

...innoveert
Zeeland: innovatieland bij uitstek

...onderneemt
Poolse loonbedrijven actief in Zeeuws fruit

...groeit
Aantal Zeeuwse starters stijgt weer

...exporteert
Ruim 11.000 euro subsidie voor startende exporteurs

...organiseert
Veel belangstelling voor Contacta

...belegt
De beleggings- adviseurs

...overlegt
Zeeuwen zijn stugge doordauwers

...bezoekt
Van der Peijl Groep neemt alle jaren deel aan CONTACTA....

....informeert
Als je toe bent aan een beetje ruimte

...spreekt
OHW spreekbuis richting overheid

...promoot
Provincie Zeeland promoot Duurzaam Ondernemen

...keurt
Koninklijke Hollestelle ook keurinstituut

...viert
Een eeuw 'Adriaanse'

...leert
Leren omgaan met verlies

...floreert
Gebouwtechnisch Maatwerk

...beleeft
Met Asito de lucht in!

...overhandigt
Weststrate overhandigt cheque t.w.v. e 5.000 aan Ronald McDonald

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...toont
Grontmij toont al haar facetten tijdens Contacta Goes 2004

...verhuurt
Ladderspecialist verhuurt nu ook trucks met trailer

...ontwikkelt
Flexibel en nauwkeurig in groot én klein plaatwerk