In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl/?makelaar=breda
Koninklijke Hollestelle ook keurinstituut

Koninklijke Hollestelle Groep te Goes dat dit jaar het 130-jarig jubileum viert, is binnenkort een werkmaatschappij rijker. Hollestelle Keurinstituut staat namelijk in de steigers.

Directeur Jan Hollestelle.

De bestaande werkmaatschappijen zijn Hollestelle Handel, -Konstruktie en -Kranentechniek. "Op de Contacta zullen we met veel publiciteit Hollestelle Keurinstituut het levenslicht laten zien. Er wordt visueel duidelijk gemaakt waarom er gekeurd moet worden en er wordt ingespeeld op de verantwoordelijkheid van ondernemers. De ARBO-wetgeving schrijft voor dat elke ondernemer er voor moet zorgen dat de arbeidsmiddelen die hij ter beschikking stelt aan z'n werknemers veilig zijn. Om dat te waarborgen dienen ze regelmatig gekeurd en beproefd te worden door deskundige personen of instellingen. Wij zijn zo'n instelling en hebben er de mensen voor", aldus de 58-jarige algemeen directeur Jan Hollestelle. Hij vertegenwoordigt de vijfde generatie Hollestelle, terwijl de zesde generatie in de persoon van dochter Danny zich inmiddels warm loopt.

Bij de Koninklijke Hollestelle Groep werken in totaal 85 mensen. Door steeds met de tijd mee te gaan werd sedert 1874 een schat aan moderne technische kennis opgebouwd. De onderneming kenmerkt zich door een hoog kwaliteitsniveau, een hoogwaardige bedrijfsruimte en een uitstekende service.

Onder één dak bevinden zich ontwerp en uitvoering van constructiewerken, specialistische hijstechniek en een technische groothandel van megaformaat. Binnenkort komt daar dus een vierde divisie bij. "Wij denken ons te onderscheiden door een bundeling van keuringsdiensten: keuren en beproeven van hijs- en hefmiddelen; elektrisch handgereedschap en elektrische machines plus brandblusinstallaties en -middelen; trappen, ladders, rolsteigers en hoogwerkers. Wij bieden een 'total care idee' op het gebied van ARBO-wetgeving. Een totaalpakket voor de klant zodat versnippering gebundeld wordt en de zorgen voor veiligheid bij de klant uit handen worden genomen. De klant heeft bij Hollestelle Keurinstituut te maken met één aanspreekpunt voor het hele ARBO-gebeuren. Wij maken dit wereldkundig tijdens de Contacta, gaan de reacties tijdens de beurs volgen en proberen opdrachten binnen te halen. We richten ons met name op industriële bedrijven in Zuidwest-Nederland."

Meer informatie
Internet: www.hollestelle.nl


...presenteert
Bedrijfsleven presenteert zich op contacta 2004

...start
'Makelaardij is en blijft een schitterend vak'

...innoveert
Zeeland: innovatieland bij uitstek

...onderneemt
Poolse loonbedrijven actief in Zeeuws fruit

...groeit
Aantal Zeeuwse starters stijgt weer

...exporteert
Ruim 11.000 euro subsidie voor startende exporteurs

...organiseert
Veel belangstelling voor Contacta

...belegt
De beleggings- adviseurs

...overlegt
Zeeuwen zijn stugge doordauwers

...bezoekt
Van der Peijl Groep neemt alle jaren deel aan CONTACTA....

....informeert
Als je toe bent aan een beetje ruimte

...spreekt
OHW spreekbuis richting overheid

...promoot
Provincie Zeeland promoot Duurzaam Ondernemen

...keurt
Koninklijke Hollestelle ook keurinstituut

...viert
Een eeuw 'Adriaanse'

...leert
Leren omgaan met verlies

...floreert
Gebouwtechnisch Maatwerk

...beleeft
Met Asito de lucht in!

...overhandigt
Weststrate overhandigt cheque t.w.v. e 5.000 aan Ronald McDonald

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...toont
Grontmij toont al haar facetten tijdens Contacta Goes 2004

...verhuurt
Ladderspecialist verhuurt nu ook trucks met trailer

...ontwikkelt
Flexibel en nauwkeurig in groot én klein plaatwerk