In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl/?makelaar=breda
Van der Peijl Groep neemt alle jaren deel aan CONTACTA....

Een vertrouwd gezicht op de CONTACTA in de Zeelandhallen wordt gevormd door de Van der Peijl Groep (Van der Peijl Techniek, AGO/AD en Akkermans Techniek). Deze keten van technische groothandels met 15 vestigingen over Zuidwest Nederland verspreid, is al vanaf het eerste uur bij de ontwikkeling van de beurs betrokken.


Aan het woord is René van der Peijl, directeur bij de Van der Peijl Groep, die verantwoordelijk is voor deze marketingactiviteit.

Formule voor de Contacta
Voor ons is het onmogelijk om alle 225.000 artikelen "techniek" op de stand te laten zien. Om toch een totaalbeeld te krijgen van dat hele totaalpakket, verwijst Van der Peijl liever naar de website: techniek.nl.

Om bovenstaande reden, wordt ervoor gekozen ieder jaar een ander thema/productgroep te kiezen. Onder het genot van een drankje, ontvangen we graag onze klanten om even bij te praten en meteen een stukje "boodschap" van het thema van dat jaar mee te geven, vertelt René van der Peijl, een van de drie directeuren van het familiebedrijf. Hij maakt altijd onderdeel van de vaste standbemanning uit, in navolging van de tweede generatie, zijn vader Cees van der Peijl, die ook nu nog graag tijdens CONTACTA op de stand aanwezig is.

Veel klanten geven gehoor aan de uitnodiging om onze stand te komen bezoeken en door onze brede en grote klantenkring, is het vaak een erg gezellige drukte op onze stand. Sommige mede-deelnemers, vragen naar zeggen van Rein van Vliet (beursorganisator) al speciaal om in onze buurt te mogen staan. Dat is eigenlijk wel een van de mooiste complimenten voor ons bedrijf. Ook maakt dit onze rol tijdens de Contacta wel erg duidelijk, aldus van der Peijl.

Het thema van 2004...de hoofdstand
Dit jaar zal de Van der Peijl Groep de PBM's, ofwel Persoonlijke Beschermings Middelen in de schijnwerpers gaan zetten. Sinds de aanscherping van de arbeidsomstandigheden wet, is er veel meer aandacht voor het gebruik van PBM's op de werkvloer. Er wordt een zeer compleet pakket gevoerd; van veilige steigers met valbeveiliging, tot en met de veiligheids-schoenen, gelaats-/gehoorbescherming en veilige kleding (brandveilig/reflecterend).

Automotive stand
Behalve de industriële toelevering van totaalpakketten, voert de Groep via een tiental vestigingen ook een totaalpakket voor de automotive markt (o.a. garagebedrijven, dealerbedrijven, transportbedrijven, agrarische sector en loonbedrijven). De proef van vorig jaar om ook deze klantengroep, naar de van oorsprong industrieel getinte beurs te halen, is geslaagd. Dit jaar zal daarom ook weer middels een aparte "automotive stand", aandacht worden gegeven aan dit gedeelte van het technische totaalpakket. Het onderwerp voor het automotive gedeelte van de beurs houdt Van der Peijl om strategische redenen nog liever even als een verrassing.

Reinigingstechniek-stand
De laatste jaren staan we met een vaste stand van ons Kärcher reinigingspakket. Het is voor ons Kärcher team dé uitgelezen beurs om in een zeer breed scala van bezoekers, nieuwe bedrijven te ontmoeten, die reinigingsproducten gebruiken. Toen Kercher op de markt kwam, was de stoomreiniger een van de hoofdproducten, maar inmiddels hebben zij een zeer breed pakket aan reinigingsproducten op de markt gebracht. Er zijn ook professionele stofzuigers, veegmachines, dweil/schrobmachines bijgekomen. In veel gevallen voert Kärcher deze machines al "ride-on" uit, zodat het werk zeer efficiënt zittend uitgevoerd kan worden. Dit is zeker voor grotere te reinigen oppervlakten een interessante ontwikkeling, waar de concurrentie slechts met veel moeite kan volgen.

"...busjes van de logistiek..."
Veel mensen die niet in de technische onderhoudssfeer werken of nog geen klant zijn, kennen het bedrijf van de bussen die tweemaal daags franco de logistiek/routedienst naar alle klanten verzorgen. Mede door deelname aan de CONTACTA willen we aan nóg meer mensen in Zuidwest Nederland duidelijk maken, hoe breed ons pakket is en wat we ook voor niet direct technisch georiënteerde bedrijven kunnen betekenen. Van der Peijl nodigt u graag uit voor een bezoek aan de stand(s).


...presenteert
Bedrijfsleven presenteert zich op contacta 2004

...start
'Makelaardij is en blijft een schitterend vak'

...innoveert
Zeeland: innovatieland bij uitstek

...onderneemt
Poolse loonbedrijven actief in Zeeuws fruit

...groeit
Aantal Zeeuwse starters stijgt weer

...exporteert
Ruim 11.000 euro subsidie voor startende exporteurs

...organiseert
Veel belangstelling voor Contacta

...belegt
De beleggings- adviseurs

...overlegt
Zeeuwen zijn stugge doordauwers

...bezoekt
Van der Peijl Groep neemt alle jaren deel aan CONTACTA....

....informeert
Als je toe bent aan een beetje ruimte

...spreekt
OHW spreekbuis richting overheid

...promoot
Provincie Zeeland promoot Duurzaam Ondernemen

...keurt
Koninklijke Hollestelle ook keurinstituut

...viert
Een eeuw 'Adriaanse'

...leert
Leren omgaan met verlies

...floreert
Gebouwtechnisch Maatwerk

...beleeft
Met Asito de lucht in!

...overhandigt
Weststrate overhandigt cheque t.w.v. e 5.000 aan Ronald McDonald

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...toont
Grontmij toont al haar facetten tijdens Contacta Goes 2004

...verhuurt
Ladderspecialist verhuurt nu ook trucks met trailer

...ontwikkelt
Flexibel en nauwkeurig in groot én klein plaatwerk