In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004

advertenties
www.storimansenpartners.nl/?makelaar=breda
www.deondernemer.com

Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Rabobank
Provincie Zeeland
De Rechter Advocaten
Van Gansewinkel
Weststrate
Nedbase
De Ladderspecialist
Robinia Gold
ROC Zeeland
Van Gansewinkel pakt afval aan

Van Gansewinkel is een vertrouwd gezicht op de Contacta. Het inmiddels 40-jaar jonge bedrijf staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van afvalinzameling en -recycling. Van Gansewinkel is met 4.000 werknemers en 1.300 voertuigen één van de grootste particuliere inzamelaars van afval in Europa."We staan voor onze klanten en prospects ieder jaar op de Contacta. We leggen graag contacten met bestaande en nieuwe klanten die zelf op de beurs staan of deze bezoeken. Het is een goed georganiseerde beurs voor Zuidwest Nederland die plaatsvindt in een prima ambiance", aldus Cees Hoogerland. Hij is evenals Jessica de Jong, Bert Hoogerheijde en Erik Michielsen accountmanager bij Van Gansewinkel in de regio Zuidwest-Nederland.

"Voor alle afvalstromen hebben wij een systeem. Van bedrijfs- en huishoudelijk afval tot vertrouwelijk afval. Speciale pakketten zijn er voor branches als de horeca, recreatie, zorg en overheid. Tevens bedienen we in steeds grotere mate de aannemers in onze regio met de inzameling en verwerking van bouw- en sloopafval", vult Bert Hoogerheijde aan.

Met de sinds twee jaar geleden gevestigde op- en overslagloods in Vlissingen Oost speelt Van Gansewinkel prima in op de behoefte van de markt. Volle wagens kunnen aldaar lossen. "Zo zijn er kortere afstanden, veel bulkafval en dus lagere transport- en verwerkingstarieven. We laten onze klanten hiervan zo optimaal mogelijk profiteren. We hebben in Zeeland zeven dagen in de week en 24 uur per dag een calamiteitenservice", leggen Cees en Bert uit.

Het bedrijf opent dit najaar eveneens een overslaghal in Zierikzee. "De lijnen worden zo nog korter. We willen zo dicht mogelijk bij de klant staan. Door de grote logistieke voordelen zijn we veel flexibeler geworden en niet meer afhankelijk van sluitingstijden van derden."

De vier genoemde accountmanagers wonen en werken allemaal in Zeeland. "We denken mee met de klant. Afvalscheiding en afvalpreventie lonen. Door bijvoorbeeld hout, papier en glas in aparte containers worden de kosten voor de klant gedrukt. Dagelijks zijn er 40 mensen en 20 wagens in de weer om het afval in Zeeland weg te roeien."

Van Gansewinkel is een toonaangevend gekwalificeerd bedrijf en speelt bij afval op safe. Men neemt bij gevaarlijke afvalstromen bijvoorbeeld, geen risico en trekt bij twijfel altijdeen monster. Van Gansewinkel heeft een aanvraag ingediend bij het ministerie van Vrom voor een vergunning in het kader van inzameling van scheepsafvalstoffen. Van Gansewinkel pakt afval op een verantwoorde manier aan.

Meer informatie
Van Gansewinkel
Regio Zuidwest Nederland
Tel.: 0165 - 597222
Fax: 0165 - 597200
Internet: www.vangansewinkel.com


...presenteert
Bedrijfsleven presenteert zich op contacta 2004

...start
'Makelaardij is en blijft een schitterend vak'

...innoveert
Zeeland: innovatieland bij uitstek

...onderneemt
Poolse loonbedrijven actief in Zeeuws fruit

...groeit
Aantal Zeeuwse starters stijgt weer

...exporteert
Ruim 11.000 euro subsidie voor startende exporteurs

...organiseert
Veel belangstelling voor Contacta

...belegt
De beleggings- adviseurs

...overlegt
Zeeuwen zijn stugge doordauwers

...bezoekt
Van der Peijl Groep neemt alle jaren deel aan CONTACTA....

....informeert
Als je toe bent aan een beetje ruimte

...spreekt
OHW spreekbuis richting overheid

...promoot
Provincie Zeeland promoot Duurzaam Ondernemen

...keurt
Koninklijke Hollestelle ook keurinstituut

...viert
Een eeuw 'Adriaanse'

...leert
Leren omgaan met verlies

...floreert
Gebouwtechnisch Maatwerk

...beleeft
Met Asito de lucht in!

...overhandigt
Weststrate overhandigt cheque t.w.v. e 5.000 aan Ronald McDonald

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...toont
Grontmij toont al haar facetten tijdens Contacta Goes 2004

...verhuurt
Ladderspecialist verhuurt nu ook trucks met trailer

...ontwikkelt
Flexibel en nauwkeurig in groot én klein plaatwerk