In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl/?makelaar=breda

Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Rabobank
Provincie Zeeland
De Rechter Advocaten
Van Gansewinkel
Weststrate
Nedbase
De Ladderspecialist
Robinia Gold
ROC Zeeland
Weststrate pakt uit

Weststrate, sinds april van dit jaar gevestigd in een fraai nieuwbouwpand op het Middelburgse Industrieterrein Arnestein 1, doet weer iets speciaals op de Contacta.


Beeld van verleden jaar. Firmanten Krijno Davidse (links) en Rob Jeras.

Het begint al op het parkeerterrein van de Zeelandhallen waar een robuuste Hummer verwijst naar standnummer 302. Op de stand van Weststrate worden statafels gemaakt van pallets kopieerpapier, stretchfolie, tape en toiletpapier. Bij afname van één of meer ervan kan de klant een zeer speciale prijs tegemoet zien. Voor de kopende klanten zijn er tevens leuke hebbedingetjes weggelegd zoals broodmachines en hotdogmakers. "Belangrijk is dat je gedurende de drie dagen van de Contacta de kans krijgt om veel van je relaties te ontmoeten. Er is altijd nieuws en volop gelegenheid om te netwerken. Dit jaar is ons thema kleur. We hebben een leuke prijsvraag waarbij men moet raden hoeveel meter verpakkingsmateriaal er op de stand aanwezig is. Naast dagprijzen geeft Weststrate een mini Harley Davidson weg als hoofdprijs voor de eindwinnaar. We leggen de nadruk op bedrukt verpakkingsmateriaal zoals cadeaupapier, kerstpakketdozen, bedrukte tape, kartonnen dozen en draagtassen. Daarnaast zijn er diverse demonstraties die in het teken staan van kleur. Bijvoorbeeld met speciaal voor de Contacta in schitterende kleuren gespoten full colour printers. Ook wordt er een krimptunnel gedemonstreerd.

Bezoekers van onze stand trakteren we sowieso op een leuke herinnering", aldus firmant Krijno Davidse. Weststrate levert al 70 jaar lang verpakkingsmaterialen en disposables aan detailhandel, bedrijfsleven, instellingen en overheid. Het assortiment van Weststrate is in de loop der jaren uitgebreid met onder andere kantoorartikelen, kantoormeubelen en -machines, verpakkingsmachines en presentatiematerialen. Het bedrijf, dat beschikt over een schitterende showroom, is uitgegroeid van regionale leverancier in verpakkingsmaterialen voor de detailhandel tot totaalleverancier in kantoorbenodigdheden en verpakkingsmaterialen voor elke branche. De onderneming staat voor kennis, persoonlijk contact, scherpe prijzen en levering uit voorraad binnen 24 uur door eigen vervoer van Weststrate. Het werkterrein is via de webshop op www.weststrate.nl verruimd tot heel Nederland en Vlaanderen.

Weststrate zorgt voor een toegevoegde waarde in de wereld van de verpakkingen. "Het is een hele ondoorzichtige markt. Een catalogus opsturen is allemaal leuk en aardig, maar dan zoekt de klant zich vaak nog verloren. Wij zorgen voor één aanspreekpunt, één factuur en één zending. Wij kennen de kanalen en slaan in ons magazijn op voor klanten zoals middelgrote industrieën, maar ook voor klanten uit het MKB. Hierdoor besparen deze bedrijven tijd en ruimte binnen de eigen organisatie. We zijn continu vernieuwend bezig en springen direct in op nieuwe ontwikkelingen in de markt."

Meer informatie
Weststrate
Herculesweg 37
4338 PL Middelburg
Tel.: 0118 - 630000
Fax: 0118 - 630019
www.weststrate.nl


...presenteert
Bedrijfsleven presenteert zich op contacta 2004

...start
'Makelaardij is en blijft een schitterend vak'

...innoveert
Zeeland: innovatieland bij uitstek

...onderneemt
Poolse loonbedrijven actief in Zeeuws fruit

...groeit
Aantal Zeeuwse starters stijgt weer

...exporteert
Ruim 11.000 euro subsidie voor startende exporteurs

...organiseert
Veel belangstelling voor Contacta

...belegt
De beleggings- adviseurs

...overlegt
Zeeuwen zijn stugge doordauwers

...bezoekt
Van der Peijl Groep neemt alle jaren deel aan CONTACTA....

....informeert
Als je toe bent aan een beetje ruimte

...spreekt
OHW spreekbuis richting overheid

...promoot
Provincie Zeeland promoot Duurzaam Ondernemen

...keurt
Koninklijke Hollestelle ook keurinstituut

...viert
Een eeuw 'Adriaanse'

...leert
Leren omgaan met verlies

...floreert
Gebouwtechnisch Maatwerk

...beleeft
Met Asito de lucht in!

...overhandigt
Weststrate overhandigt cheque t.w.v. e 5.000 aan Ronald McDonald

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...toont
Grontmij toont al haar facetten tijdens Contacta Goes 2004

...verhuurt
Ladderspecialist verhuurt nu ook trucks met trailer

...ontwikkelt
Flexibel en nauwkeurig in groot én klein plaatwerk