In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004

advertenties
www.storimansenpartners.nl/?makelaar=breda
www.deondernemer.com

Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Rabobank
Provincie Zeeland
De Rechter Advocaten
Van Gansewinkel
Weststrate
Nedbase
De Ladderspecialist
Robinia Gold
ROC Zeeland
Houd uw kennisinfrastructuur in beweging

In deze dynamische, snel ontwikkelende samenleving is het van het grootste belang om de kennisinfrastructuur binnen uw bedrijf of organisatie up to date te houden.Als ondernemend en innovatief kenniscentrum wil het ROC Zeeland daaraan een bijdrage leveren. Als instelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie bieden we nu reeds aan circa 10.000 deelnemers per jaar een scala aan scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Omdat het middelbaar beroepsonderwijs de kurk is waarop onze economie drijft, is samenwerking met het (regionale) bedrijfsleven noodzakelijk om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Deelname aan de bedrijvenbeurs Contacta is een uitstekende mogelijkheid om elkaar te informeren over de ontwikkelingen in het beroepsonderwijs en het regionale bedrijfsleven.

Veel meer dan ooit is kennis in beweging. Een trend die onomkeerbaar is en die zijn weerslag zal hebben in alle vormen van scholing en training, dus ook in de cursussen en trainingen die gericht zijn op bedrijven, instellingen en overheden. Het contractonderwijs, zoals dat binnen het ROC Zeeland via Training & Consult wordt vormgegeven, sluit hierbij aan. Zo leiden we bijvoorbeeld werknemers op voor een andere functie als er competenties ontbreken. Ook verzorgen we volledige omscholingstrajecten van medewerkers. Daarbij gaat het om maatwerk, afgestemd op de vraag van de werkgever. En als deze opleiding er niet is, ontwikkelen we die.

We beschikken ook over specifieke kennis en methodieken op het gebied van Hoofdelijk Versnelde Scholing (HVS), door middel van flexibele instroom en gerichte ontwikkeling van vaardigheden en opleidingstrajecten op maat. Die expertise is afkomstig van Centrum Vakopleiding, dat sinds vorig jaar deel uitmaakt van het ROC Zeeland.

Maar niet alleen door scholing van uw medewerkers, kunt u uw kennisinfra-structuur op peil brengen. Door stagiairs van het ROC Zeeland in te schakelen, krijgt u de beschikking over extra capaciteit én expertise. Door een goede communicatie tussen de opleiding en uw bedrijf ontstaat er een 'win-win'-situatie. U benut de kwaliteiten van de deelnemer, terwijl deze van u de gelegenheid krijgt het vak te leren in een uitdagende leeromgeving.

De samenwerking met het bedrijfsleven kan zelfs verder gaan. Bijvoorbeeld als u een project heeft, waaraan om wat voor reden dan ook geen uitvoering gegeven kan worden. Bespreek eens welke mogelijkheden wij hebben.

Wilt u met uw bedrijf bij de tijd zijn, dan moet u ervoor zorgen dat uw kennisinfrastructuur voortdurend wordt aangepast en uitgebouwd. Het ROC Zeeland wil u daarbij graag van dienst zijn. Wilt u meer weten, dan bent u van harte welkom in stand 140 op de Contacta in Goes.

Informatie
ROC Zeeland Hoofdkantoor
Oostsouburgseweg 10
Postbus 322
4380 AH Vlissingen
Tel: 0118 - 55 89 00
Fax: 0118 - 55 89 01
Internet: www.roczeeland.nl
E-mail: info@roczeeland.nl


...presenteert
Bedrijfsleven presenteert zich op contacta 2004

...start
'Makelaardij is en blijft een schitterend vak'

...innoveert
Zeeland: innovatieland bij uitstek

...onderneemt
Poolse loonbedrijven actief in Zeeuws fruit

...groeit
Aantal Zeeuwse starters stijgt weer

...exporteert
Ruim 11.000 euro subsidie voor startende exporteurs

...organiseert
Veel belangstelling voor Contacta

...belegt
De beleggings- adviseurs

...overlegt
Zeeuwen zijn stugge doordauwers

...bezoekt
Van der Peijl Groep neemt alle jaren deel aan CONTACTA....

....informeert
Als je toe bent aan een beetje ruimte

...spreekt
OHW spreekbuis richting overheid

...promoot
Provincie Zeeland promoot Duurzaam Ondernemen

...keurt
Koninklijke Hollestelle ook keurinstituut

...viert
Een eeuw 'Adriaanse'

...leert
Leren omgaan met verlies

...floreert
Gebouwtechnisch Maatwerk

...beleeft
Met Asito de lucht in!

...overhandigt
Weststrate overhandigt cheque t.w.v. e 5.000 aan Ronald McDonald

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...toont
Grontmij toont al haar facetten tijdens Contacta Goes 2004

...verhuurt
Ladderspecialist verhuurt nu ook trucks met trailer

...ontwikkelt
Flexibel en nauwkeurig in groot én klein plaatwerk