In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004

advertenties
www.storimansenpartners.nl/?makelaar=breda
www.deondernemer.com

Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Rabobank
Provincie Zeeland
De Rechter Advocaten
Van Gansewinkel
Weststrate
Nedbase
De Ladderspecialist
Robinia Gold
ROC Zeeland
De Ladderspecialist volgt de markt

Het 20-jarige Goese bedrijf De Ladderspecialist is anno 2004 gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van klimmaterialen (ladders en trappen), rolsteigers, hoogwerkers, montage- en ladderliften."De ladder- en trappenverkoop is nog steeds een wezenlijk deel van de omzet, maar door de veranderde regelgeving verkoop je geen lange ladders meer. We hebben steeds de markt gevolgd en luisteren altijd naar de klant. Er staat genoeg te gebeuren in het klimgebeuren door de verscherpte veiligheidsregels", aldus directeur Polderman. In totaal werken er negen mensen bij De Ladderspecialist, inclusief het ondernemersechtpaar Anthon en Arja Polderman.

De Contacta is niet de enige bedrijvenbeurs die Anthon bezoekt. Om zich verder te oriënteren bezoekt hij twee keer per jaar buitenlandse beurzen. "Op bedrijvenbeurzen spreek je met klanten, collega's en leveranciers. Wat doet de markt? Tijdens de Contacta praat je in een ongedwongen sfeer met klanten en potentiële klanten. De Zeeuwse bedrijvenbeurs is een hele goede mogelijkheid om contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen." De Ladderspecialist houdt zoveel mogelijk in eigen beheer, bijvoorbeeld transport en reparaties, ten bate van een optimaal kennisniveau. Je kunt bepaalde zaken wel uitbesteden, maar daardoor verlies je een stukje kwaliteit en service. Onze medewerkers zijn allemaal allrounders. De verhuur van hoogwerkers beslaat? deel van de omzet. De onderneming is in het bezit van 115 hoogwerkers. "Je moet als ondernemer aftasten wat de markt doet en vraagt. We hebben bijvoorbeeld onlangs een offerte uitgebracht voor een torenkraan. Door de hoge uurlonen is huur van apparatuur voor veel bedrijven zeer verantwoord. Daardoor kan men flink besparen op loonkosten." Polderman was tien jaar internationaal chauffeur alvorens zich als vrije ondernemer te vestigen. "Ik heb altijd het idee gehad iets voor mezelf te gaan doen. Door mijn leergierigheid heb ik veel opgestoken tijdens mijn baan als chauffeur. Als ik in een fabriek moest wachten keek ik hoe de productie plaatsvond. Ik kreeg de gelegenheid om veel uren te maken en geld te verdienen. Daardoor heb ik De Ladderspecialist kunnen opstarten. We willen gestaag meegroeien met de vraag van de markt. Hoewel de economie onder druk staat moet je toch durven vernieuwen en nieuwe types durven aanbieden. Als je stilzit ga je achteruit. Zo hebben we pas 18 nieuwe hoogwerkers aangeschaft." Het bedrijf heeft een speciale noodservice voor 's avonds, 's nachts en in het weekend. Tevens beschikt men over een depot in Rucphen.

Informatie
De Ladderspecialist
Scottweg 17
Goes
Tel: 0113-251335
Fax: 0113-251288
Internet: www.ladderspecialist-goes.nl
E-mail: info@ladderspecialist-goes.nl


...presenteert
Bedrijfsleven presenteert zich op contacta 2004

...start
'Makelaardij is en blijft een schitterend vak'

...innoveert
Zeeland: innovatieland bij uitstek

...onderneemt
Poolse loonbedrijven actief in Zeeuws fruit

...groeit
Aantal Zeeuwse starters stijgt weer

...exporteert
Ruim 11.000 euro subsidie voor startende exporteurs

...organiseert
Veel belangstelling voor Contacta

...belegt
De beleggings- adviseurs

...overlegt
Zeeuwen zijn stugge doordauwers

...bezoekt
Van der Peijl Groep neemt alle jaren deel aan CONTACTA....

....informeert
Als je toe bent aan een beetje ruimte

...spreekt
OHW spreekbuis richting overheid

...promoot
Provincie Zeeland promoot Duurzaam Ondernemen

...keurt
Koninklijke Hollestelle ook keurinstituut

...viert
Een eeuw 'Adriaanse'

...leert
Leren omgaan met verlies

...floreert
Gebouwtechnisch Maatwerk

...beleeft
Met Asito de lucht in!

...overhandigt
Weststrate overhandigt cheque t.w.v. e 5.000 aan Ronald McDonald

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...toont
Grontmij toont al haar facetten tijdens Contacta Goes 2004

...verhuurt
Ladderspecialist verhuurt nu ook trucks met trailer

...ontwikkelt
Flexibel en nauwkeurig in groot én klein plaatwerk