In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2004
File not found.


















Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Weststrate
Pulse Audio & Video
KAO
L. Timmermann & zn. BV
De Hypotheker
PriceWaterHouseCoopers
Rabobank
PricewaterhouseCoopers
Adviseur naast de ondernemer

Ondernemen is verbanden leggen. Tussen vraag en aanbod. Tussen techniek en toepassing. Tussen kansen en mogelijkheden. Ondernemen is ook netwerken. Mensen kennen. Aanvoelen wat ze beweegt. Zorgen dat ze verder kunnen.

Bij PricewaterhouseCoopers (PwC) beseffen we de waarde van goede relaties. Daarom doen we er alles aan om ondernemers effectief te ondersteunen. Met onze gebundelde kennis. En vanuit onze vele netwerken en expertisegebieden. PwC geniet een uitstekende reputatie op het omvangrijke gebied van accountancy en belastingadvies. PwC heeft in Nederland 20 vestigingen met ruim 4.000 medewerkers. Eén van deze kantoren zit al van oudsher geworteld in Zeeland. PwC is hier gevestigd vlakbij het historische centrum van Middelburg, telt een 50tal medewerkers en is al vele jaren toonaangevend op de Zeeuwse markt. Van hieruit wordt een aantal grote internationale ondernemingen bediend, maar het leeuwendeel van de aandacht gaat uit naar middelgrote en kleinere ondernemingen. Het vooroordeel dat PwC zich alleen richt op het grote internationale bedrijfsleven wordt hier direct onderuit gehaald. Het is juist die combinatie van bedrijfstakken die aan de basis van het succes van dit bedrijf staat. "En vooral dit kantoor in Middelburg is vanuit historisch oogpunt bezien wel altijd een plaatselijk kantoor gebleven. Onze klanten zitten hier voornamelijk in de regio", benadrukt vestigingsleider Jan Kousemaker nogmaals.

Accountancy en belastingadvies
Onze klanten zijn vervolgens wel in de gehele breedte van de markt terug te vinden. Zo'n beetje iedere sector uit het midden- en kleinbedrijf is vertegenwoordigd in de grote klantenkring van dit kantoor. Maar ook in de non-profitsector - met name onderwijsinstellingen, gezondheidsorganisaties en in toenemende mate overheidsinstellingen - is dit kantoor sterk aanwezig. PwC beschikt over de kennis en ervaring om u tal van zaken uit handen te nemen. Naast accountancy en belastingadvies geven onze medewerkers onder meer advies over ondernemerszaken als: bedrijfsopvolging, fiscaliteit, fusies, overnames, pensioenen, herstructurering, subsidieaanvragen en financieringsvraagstukken. Maar uiteraard bent u hier ook aan het juiste adres voor het reguliere aangiftewerk, uw financi‘le administratie en loonadministratie en het verzorgen van uw jaarrekening. Voor specialistische kennis die niet in Middelburg voorradig is, kan altijd een beroep gedaan worden op de grotere vestigingen in het land.

Resultaatgericht
PwC staat bekend als een kantoor dat sterk resultaatgericht werkzaam is. Kousemaker: "Wij willen een goed product afleveren, op het afgesproken tijdstip en tegen de afgesproken prijs. Onze medewerkers maken hierin het onderscheid. Een jong en dynamisch team heeft klantgerichtheid, teamwork en vaktechniek hoog in het vaandel staan en speelt snel in op alle ontwikkelingen in de markt." Want dat die markt flink in ontwikkeling is, zal u niet onbekend in de oren klinken en ondervindt u vast en zeker dagelijks aan den lijve. De wet- en regelgeving verandert in rap tempo, waardoor het steeds moeilijker wordt om door de bomen dat spreekwoordelijke bos nog te zien. Gelukkig doet PwC er alles aan ondernemers effectief te ondersteunen; met haar gebundelde kennis en vanuit de vele netwerken en expertisegebieden. En dat voor de gehele breedte van de markt, dus van de grote internationale bedrijven tot aan middelgrote en kleinere ondernemingen.

Wat kan PricewaterhouseCoopers voor u betekenen? Praat er eens over met Jan Kousemaker, Tel: 0118 - 671101 en E-mail: jan.kousemaker@nl.pwc.com

Informatie
PricewaterhouseCoopers
Buitenruststraat 8
Postbus 7055
4330 GB Middelburg
Tel: 0118 - 671100
Fax: 0118 - 671122


...zoekt
Beste Baas zoekt naar balans

...start
Het gaat om het verhaal rond een product

...bewaart
Lobster box houdt kreeft schoon, koel en vers

...innoveert
Een samenspel van slim ontwikkelen, optimaal produceren en snel vermarkten

...verwacht
Ondernemer verwacht forse stijging export

...netwerkt
Netwerken met Im- en Exportclub

...organiseert
Netwerken op Goese Haringparty

...belegt
De beleggings- adviseurs

...ontwikkelt
Middelburg, een stad met ambities

...onderneemt
Ondernemen doe je samen met de gemeente!

...realiseert
Hoogwaardige en moderne bedrijvigheid op toplocatie

...herstructureert
Al een halve eeuw goed vertoeven op levendig industrieterrein

...bouwt
Kwaliteit en ambitie ineen

...ontwerpt
Koppelstuk met indrukwekkend lijnenspel

...maakt
Een monument gemaakt door Zeeuwse handen

...presenteert
Meesterlijk cultuuraanbod

...behartigt
Krachtig door eenheid

...ontplooit
Een perfecte locatie om je talenten te ontwikkelen

...rijdt
Zakelijk onderweg

...viert
Zeeuws-Vlaamse Kiwanisclub behoorlijk actief

...spreekt
In 't kort

...bezoekt
Startersnetwerk krijgt gestalte

...oefent
Nooit meer je flesopener kwijt

...verstoort
NVB:'Aanbod van bedrijfsruimten vier keer zo groot als de vraag'