In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2004
File not found.

















De heer R. van Meijel:
Meesterlijk cultuuraanbod

Zeeland presenteert jaarlijks een gevarieerd cultuuraanbod van hoge kwaliteit. De heer R. van Meijel, directeur van Stichting Zeeland Nazomer Festival is bij veel evenementen betrokken.

Zeeland Nazomer Festival
Elke zomer wordt afgesloten met het Zeeland Nazomer Festival (ZNF). Dat brengt grootschalige professionele theatervoorstellingen, die speciaal ontwikkeld zijn voor locaties in het Zeeuwse landschap. De heer Van Meijel: "De hele provincie is ons podium. Er worden vier producties ontwikkeld die 8-10 keer worden gespeeld. Een daarvan trekt door de provincie. Hoewel wij uitsluitend werken met professionele Nederlandse en Vlaamse theatermakers en artiesten, hebben wij oog voor Zeeuws talent, voor mensen die hier gestart zijn of vandaan komen. Met bijna 30.000 bezoekers en ruime aandacht in de media heeft ZNF landelijke en internationale bekendheid verworven". Het hart van het festival bevindt zich in de Middelburgse abdij, dé centrale plek waar elke avond festiviteiten van theater, dans, literatuur, muziek en beeldende kunst plaatsvinden. Die alleen al trekken de helft van het aantal bezoekers. ZNF wordt gefinancierd door overheden, cultuurfondsen, bedrijfsleven en kaartverkoop. De heer Van Meijel: "Onze relatie met het bedrijfsleven is hecht, via sponsoring bieden wij hun medewerkers en relaties een hoogwaardig product voor relatiebeheer."

Feesten van beleving
Vorig jaar zijn in Middelburg in het voorseizoen de "Feesten van Beleving" georganiseerd. De promotie ervan wordt nu verzorgd door Stichting ZNF in opdracht van de Stichting Stadspromotie Middelburg i.o. De heer Van Meijel: "De opzet is gewijzigd. Vorig jaar werden alleen de evenementen gepromoot, nu ook de attracties en het horeca- en winkelaanbod. Wij verzorgen een uitgebreide promotie in de vorm van een bezoekerspas met kortingsbonnen, een advertentiecampagne, publiciteit en visuele aankleding van de stad. De ondernemers worden daarbij op allerlei wijzen betrokken."

Stadspromotie
Het kwaliteitsaanbod van Middelburg is voor de bezoeker een bijzondere ervaring met een blijvende herinnering, die behaaglijk en prikkelend tegelijk vraagt om terug te komen. Middelburg moet je "beleven"! Dat kan met een stadswandeling of rondvaart, museum- of theaterbezoek, winkelen of een terrasje pikken, een evenement bijwonen of een kijkje nemen bij Miniatuur Walcheren. Middelburg heeft heel wat te bieden, dat brengen wij graag onder de aandacht."

Informatie
Stichting Zeeland Nazomer Festivals
Postbus 728
4330 AS Middelburg
Tel: 0118 - 681100
Fax: 0118 - 681700
Internet: www.nazomerfestival.nl
E-mail: info@nazomerfestival.nl


...zoekt
Beste Baas zoekt naar balans

...start
Het gaat om het verhaal rond een product

...bewaart
Lobster box houdt kreeft schoon, koel en vers

...innoveert
Een samenspel van slim ontwikkelen, optimaal produceren en snel vermarkten

...verwacht
Ondernemer verwacht forse stijging export

...netwerkt
Netwerken met Im- en Exportclub

...organiseert
Netwerken op Goese Haringparty

...belegt
De beleggings- adviseurs

...ontwikkelt
Middelburg, een stad met ambities

...onderneemt
Ondernemen doe je samen met de gemeente!

...realiseert
Hoogwaardige en moderne bedrijvigheid op toplocatie

...herstructureert
Al een halve eeuw goed vertoeven op levendig industrieterrein

...bouwt
Kwaliteit en ambitie ineen

...ontwerpt
Koppelstuk met indrukwekkend lijnenspel

...maakt
Een monument gemaakt door Zeeuwse handen

...presenteert
Meesterlijk cultuuraanbod

...behartigt
Krachtig door eenheid

...ontplooit
Een perfecte locatie om je talenten te ontwikkelen

...rijdt
Zakelijk onderweg

...viert
Zeeuws-Vlaamse Kiwanisclub behoorlijk actief

...spreekt
In 't kort

...bezoekt
Startersnetwerk krijgt gestalte

...oefent
Nooit meer je flesopener kwijt

...verstoort
NVB:'Aanbod van bedrijfsruimten vier keer zo groot als de vraag'