In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2004
File not found.

















Ing. H. de Pagter en ing. P.H. de Kok:
Kwaliteit en ambitie ineen

Al bijna een eeuw timmert Kanters aan de weg, waarvan zes jaar in Zeeland. Sinds januari 2004 heeft Kanters Bouwbedrijf Zuid in Middelburg een nieuw onderkomen in een strategisch gelegen kantoorvilla in kantorenpark Veldzigt.

Vier van deze comfortabele, luxueuze en eigentijdse gebouwen zullen daar door het bedrijf worden gerealiseerd. De heer H. de Pagter, algemeen directeur van de Kanters-bedrijven en de heer P.H. de Kok, directeur van Kanters Bouwbedrijf Zuid, vertellen enthousiast over hun "schepping".

Kantoorvilla's
De heer De Pagter: "Kanters Projektontwikkeling heeft in Veldzigt drie hoogwaardige kantoorvilla's met ieder een eigen identiteit ontwikkeld. De panden worden gebouwd met goede en duurzame materialen en bestaan uit een combinatie van metselwerk en keramische gevelbekleding, aluminium puien en kozijnen. Kanters Bouwbedrijf Zuid heeft er inmiddels twee gerealiseerd. Het eerste vanaf de Statenlaan is in opdracht van DRV Accountants en Belastingadviseurs gebouwd. De tweede kantoorvilla is ons eigendom, waar op de bovenste verdieping ons kantoor is gevestigd. De overige verdiepingen van het gebouw zullen binnenkort in gebruik worden genomen door het Kadaster. Het derde pand, waarvan de bouw in mei dit jaar zal starten, is gedeeltelijk verhuurd. Alle gebouwen hebben voldoende parkeerplaatsen. Verder hebben wij een optie op het ellipsvormige gebouw in het parkgebied achter de kantoren. De overige zes locaties zijn van de gemeente en derden."

Milieuvriendelijk
Het valt de heer De Pagter op dat de kantorenmarkt in Middelburg beter loopt dan in de Randstad. "De prijs-/kwaliteitverhouding van de panden in Veldzigt is marktconform. Zij liggen strategisch aan de Schroeweg, de zuidelijke invalsweg met een directe aansluiting op de A58 en de Westerscheldetunnel. Het NS-station ligt op loopafstand. De kantoorvilla's zijn milieu- en energievriendelijk gebouwd. Er zijn geen radiatoren en gasinstallaties te vinden, maar er wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd warmtepompensysteem. Deze warmtepompen bevinden zich op elke verdieping boven het systeemplafond en leveren in de zomer koeling en in de winter warmte. Door gebruikmaking van dit systeem is de CO2-uitstoot nihil. Bovendien kunnen de oppervlakten optimaal worden benut."

Voortrekkersrol
"Kanters heeft een voortrekkersrol", besluiten de heren De Pagter en De Kok. "Ook het parkmanagement voor Kantorenpark Veldzigt gaan wij verzorgen. Dat omvat zaken zoals het schoon- houden van het terrein, de trappen en de wandelpromenade, onderhoud van de bestrating, groenvoorziening, verlichting en straatmeubilair en beveiligingssurveillances. Door middel van hun bijdrage in de exploitatiekosten, kunnen alle gebruikers zorgeloos in een representatieve omgeving blijven opereren. Deze werkzaamheden worden zoveel mogelijk door lokale bedrijven uitgevoerd."

Informatie
Kanters Bouwbedrijf Zuid
Park Veldzigt 15
Postbus 8139
4330 EC Middelburg
Tel: 0118 - 679160
Fax: 0118 - 679167
Internet: www.kantersbouw.nl
E-mail: info@kantersbouw.nl


...zoekt
Beste Baas zoekt naar balans

...start
Het gaat om het verhaal rond een product

...bewaart
Lobster box houdt kreeft schoon, koel en vers

...innoveert
Een samenspel van slim ontwikkelen, optimaal produceren en snel vermarkten

...verwacht
Ondernemer verwacht forse stijging export

...netwerkt
Netwerken met Im- en Exportclub

...organiseert
Netwerken op Goese Haringparty

...belegt
De beleggings- adviseurs

...ontwikkelt
Middelburg, een stad met ambities

...onderneemt
Ondernemen doe je samen met de gemeente!

...realiseert
Hoogwaardige en moderne bedrijvigheid op toplocatie

...herstructureert
Al een halve eeuw goed vertoeven op levendig industrieterrein

...bouwt
Kwaliteit en ambitie ineen

...ontwerpt
Koppelstuk met indrukwekkend lijnenspel

...maakt
Een monument gemaakt door Zeeuwse handen

...presenteert
Meesterlijk cultuuraanbod

...behartigt
Krachtig door eenheid

...ontplooit
Een perfecte locatie om je talenten te ontwikkelen

...rijdt
Zakelijk onderweg

...viert
Zeeuws-Vlaamse Kiwanisclub behoorlijk actief

...spreekt
In 't kort

...bezoekt
Startersnetwerk krijgt gestalte

...oefent
Nooit meer je flesopener kwijt

...verstoort
NVB:'Aanbod van bedrijfsruimten vier keer zo groot als de vraag'