In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2004
File not found.


















Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Weststrate
Pulse Audio & Video
KAO
L. Timmermann & zn. BV
De Hypotheker
PriceWaterHouseCoopers
Rabobank
Weststrate
Fraaie nieuwbouw voor Weststrate

Het Middelburgse bedrijf Weststrate is deze week verhuisd van de Oostperkweg naar een fraai en gunstig gelegen nieuwbouwpand op Industrieterrein Arnestein.


Firmant Krijno Davidse bij het gloednieuwe pand.

Weststrate is met een rijke historie van 70 jaar een begrip in de wereld van verpakkingen, kantoorartikelen en disposables. De drie gebroeders Jan, Piet en Bram Weststrate dragen de komende jaren de fakkel over aan de jongere generatie Rob Jeras en Krijno Davidse. De broers laten een bedrijf achter dat klinkt als de bekende klok. Een gevolg van diverse ingrediënten zoals uitstekende adviezen (dankzij hoog kennisniveau van de medewerkers), persoonlijk contact, scherpe prijzen, levering uit voorraad en levering binnen 24 uur door eigen vervoer van Weststrate. Weststrate levert al zeven decennia lang verpakkingsmaterialen en disposables aan detailhandel, bedrijfsleven, instellingen en overheid. Het assortiment van Weststrate is in de loop der jaren uitgebreid met kantoorartikelen, kantoormeubelen en -machines, verpakkingsmachines, presentatiematerialen, etcetera. Het bedrijf is uitgegroeid van regionale leverancier in verpakkingsmaterialen voor de detailhandel tot totaalleverancier in kantoorbenodigdheden en verpakkingsmaterialen voor elke branche. Het werkterrein is via de webshop op www.weststrate.nl verruimd tot heel Nederland en Vlaanderen.

Showroom
De nieuwe showroom toont het totale assortiment van Weststrate. Van alle vormen van verpakkingsmaterialen en disposables voor detaihandel, kantoor en industrie tot verpakkingsmachines. Het assortiment in de showroom varieert verder van alle kantoorartikelen tot kantoormeubilair en kantoormachines. De nieuwe showroom biedt naast een shoppinggedeelte met kantoorartikelen en verpakkingsmaterialen diverse ruimten waar zowel kantoormachines, kantoormeubilair en verpakkingsmachines demonstratieklaar staan. De showroommedewerkers van Weststrate zullen adviezen op maat geven over de meest ideale oplossing voor elke klantspecifieke situatie. Weststrate zorgt voor een toegevoegde waarde in 'verpakkingsland'. "Het is een hele ondoorzichtige markt. Een catalogus opsturen is allemaal leuk en aardig, maar dan zoekt de klant zich vaak nog verloren. Wij zorgen voor één aanspreekpunt, één factuur en één zending. Wij kennen de kanalen en slaan op voor de klanten zoals middelgrote industrieën, maar voor ook kleinere klanten. Hierdoor bespaart de klant tijd en ruimte binnen de eigen organisatie. We zijn continu vernieuwend bezig en springen direct in op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Zo komt binnenkort de Weststrate Vakantie Tas op de markt, zeer geschikt voor vakantieboodschappen, op de camping en op het strand", aldus firmanten Rob Jeras en Krijno Davidse. Weststrate houdt op donderdag 27 mei (van 09.00 tot 20.00 uur) en vrijdag 28 mei (van 09.00 tot 17.00 uur) Open Huis met aantrekkelijke aanbiedingen. "Op alle mogelijke manieren willen we de klant van informatie voorzien. Via nieuwsbrieven, catalogi, persoonlijk advies, via de webshop en ook met een Open Huis", legt Krijno uit.

Meer informatie
Weststrate
Herculesweg 37
4338 PL Middelburg
Tel: 0118 - 630000
Fax: 0118 -630019
Internet: www.weststrate.nl


...zoekt
Beste Baas zoekt naar balans

...start
Het gaat om het verhaal rond een product

...bewaart
Lobster box houdt kreeft schoon, koel en vers

...innoveert
Een samenspel van slim ontwikkelen, optimaal produceren en snel vermarkten

...verwacht
Ondernemer verwacht forse stijging export

...netwerkt
Netwerken met Im- en Exportclub

...organiseert
Netwerken op Goese Haringparty

...belegt
De beleggings- adviseurs

...ontwikkelt
Middelburg, een stad met ambities

...onderneemt
Ondernemen doe je samen met de gemeente!

...realiseert
Hoogwaardige en moderne bedrijvigheid op toplocatie

...herstructureert
Al een halve eeuw goed vertoeven op levendig industrieterrein

...bouwt
Kwaliteit en ambitie ineen

...ontwerpt
Koppelstuk met indrukwekkend lijnenspel

...maakt
Een monument gemaakt door Zeeuwse handen

...presenteert
Meesterlijk cultuuraanbod

...behartigt
Krachtig door eenheid

...ontplooit
Een perfecte locatie om je talenten te ontwikkelen

...rijdt
Zakelijk onderweg

...viert
Zeeuws-Vlaamse Kiwanisclub behoorlijk actief

...spreekt
In 't kort

...bezoekt
Startersnetwerk krijgt gestalte

...oefent
Nooit meer je flesopener kwijt

...verstoort
NVB:'Aanbod van bedrijfsruimten vier keer zo groot als de vraag'