In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
April 2004
File not found.


















Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Rabobank
Kanters Bouwbedrijf Zuid
Wolter & Dros
Installatiebedrijf Deurloo
Jacob Boer
KWS
Meer dan een traditionele bouwer
KWS Noord-Brabant/Zeeland

KWS ­ onderdeel van Koninklijke Volker Wessels Stevin ­ is een veelzijdig grond- en wegenbouwbedrijf, dat meer dan 100 jaar aan ervaring met zich meedraagt. Vanuit een 9tal districten, 25 vestigingen en met ruim 2.000 hardwerkende professionals worden er jaarlijks zo'n 4.000 projecten uitgevoerd.


Kenmerkend voor al deze districten is, dat zij opereren als lokale aannemer. Eén van hen is het district Noord-Brabant/Zeeland, dat zijn districtskantoor in Klundert heeft. De werkzaamheden van Goes zijn onlangs verplaatst naar een vernieuwd bijkantoor in Sluiskil. Kantoor Goes blijft bestaan als uitvoerderssteunpunt. Districtsdirecteur Martin Dees en bedrijfsleider Zeeland Jacco van de Velde prijzen beide de wijze van opereren van KWS. "Doordat wij in de markt als lokale aannemer opereren, staan we zeer dicht bij onze klanten hetgeen de vertrouwelijkheid ten goede komt, wat toch een belangrijke basis is en tegelijkertijd kunnen wij multidisciplinaire of geïntegreerde projecten uitstekend uitvoeren, doordat we behoren tot die grote, landelijke aannemer."

Een allround gww-aannemer
KWS Noord-Brabant/Zeeland voert werkzaamheden uit in de ruimste zin van het woord op het terrein van grond-, weg- en waterbouw. En dan gaat het niet enkel om het uitvoeren, maar ook het ontwikkelen, de ontwerpfase en het onderhoud kan KWS voor zijn rekening nemen. Alle disciplines die je maar tegen kunt komen in een infrabouwproject maken deel uit van het brede takenpakket van dit bedrijf. Samen met diverse zusterbedrijven is KWS in staat opdrachtgevers een totaalpakket te bieden. "Wij zijn een all-round gww-aannemer en dus veel breder dan enkel dat zwarte asfalt gebeuren," laat Van de Velde nog maar eens nadrukkelijk weten. Steeds meer is KWS zich de laatste jaren gaan bewegen op de design- en constructmarkt ­ het all in pakket ­ zodat opdrachtgevers nog meer geboden kan worden. "Wij voeren niet alleen bestekken uit, maar leveren projecten ook turnkey op, in bouwteamverband of via design & construct, PPS-constructies en andere contractvormen. Daarnaast worden er tevens regelmatig nieuwe producten en diensten ontwikkeld." Dit alles om u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Dat u in het gehele traject slechts met één aanspreekpunt te maken heeft, spreekt voor KWS haast voor zich.

Revitalisering van de woonwijk Triniteit
Een groot aantal fraaie projecten zijn de afgelopen tijd weer door KWS Noord-Brabant/Zeeland ten uitvoer gebracht. Wat te denken van het busstation Terneuzen; een ware blikvanger. Een ander bijzonder project, dat duidelijk de verschillende kwaliteiten van dit bedrijf tot uitdrukking brengt is de revitalisering van de woonwijk ŒTriniteit' in Terneuzen. De bouw is verzorgd door het zusterbedrijf Van der Poel en KWS heeft de volledige infrastructuur verzorgd volgens het design- en constructconcept. Verder wordt momenteel door het dochterbedrijf Aquavia de laatste hand gelegd aan de aanleg van 600 meter kademuur aan de Zevenaarhaven in Terneuzen. Ook in dit project zie je weer de volledige breedte aan specialismen terugkomen. De Ringbaan West in Goes is vorig jaar voorzien van een zeer stil wegdek van ZSA; één van die nieuwe ontwikkelingen van KWS. Het mag duidelijk zijn dat KWS heel wat meer is dan een traditionele bouwer. Deze aannemer vervult een toonaangevende rol op het brede terrein van grond-, weg- en waterbouw in ons land.

Informatie
KWS Noord-Brabant / Zeeland
Wervenweg 3
4551 MC Sas van Gent
(kanaaleiland Sluiskil)
Tel: 0115 - 471653
Fax: 0115 - 472357
Internet: www.kws.nl
E-mail: sluiskil@kws.nl


...werft
Zeeland werft van buitenaf

...levert
Hulsterse levert thuiszorg op maat

...structureert
Organisatiestructuur moet passen bij groei omzet

...checkt
Prins & Dingemanse vist ook op het internet

...surft
Haal winst uit online handelsregister

...belegt
De beleggings- adviseurs

...verbetert
Terneuzen steeds beter toegankelijk

...werkt
Nieuwe kansen voor uitzendbranche

...bouwt
"Wees goed en vertel het."

...informeert
BouwNed stelt zich voor

...onderneemt
Ondernemen is leuk !

...kiest
"De aannemer is meer manager dan bouwer"

...verandert
Agenda voor het Nieuwe Bouwen

...garandeert
De VerBouwgarantie voor extra zekerheid

...lanceert
Nieuw label BouwGarant maakt kwaliteit zichtbaar

...organiseert
Goed georganiseerde bedrijfstak

...combineert
De onmisbare schakel....

...roept
'Heb oog voor de belangen van het MKB!'

...rijdt
Zakelijk onderweg

...discussieert
Intensieve samenwerking havens Rijn-Schelde Delta nog ver weg

...leest
In 't kort

...bestuurt
'Met een eigen bedrijf bestuur je zelf het schip'

...ontwikkelt
Haalbaarheids- onderzoek ontwikkeling meerlaags bedrijventerrein De Wig

...vindt
'We hebben een vorm gevonden die alle disciplines van vastgoed bij elkaar brengt'

...besluit
Bedrijfsverzamel- gebouw in Oosterhout van de baan