In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2004
File not found.


















Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Deloitte
Van Gansewinkel (Regio Zuidwest Nederland)
Liftal Hijstechniek
Pacorini
Sea Way
Notarissen Seijdlitz, Loof en Segers
Zeeland Supply Groep
STT BV
Rabobank Walcheren
Rabobank Beveland
Een combinatie van elkaar aanvullende disciplines onder één dak Your helping hand in safety

Al 27 jaar levert de direct aan het Kanaal van Gent naar Terneuzen gevestigde Zeeland Supply Groep een totaalpakket aan goederen en diensten aan de zakelijke en particuliere markt.


Raphaël Verbrugge.

Total-Supply-Pakket
"Steeds meer bedrijven waarderen ons one-stop-shopping principe: één leverancier voor de meest uiteenlopende producten. Daarmee kan een klant veel besparen", vertelt Raphaël Verbrugge, die sinds 1 juli jl. directeur is van Zeeland Supply Industrial Stores BV. "Een klant kan immers veel efficiënter werken, als hij slechts één aanspreekpunt heeft. Via ons unieke logistieke beheersysteem kunnen wij binnen 24 uur een Total-Supply-Pakket artikelen uit voorraad leveren. Door onze positie als "Total-Supplier" is de klant uiteindelijk voordeliger uit, ook al zijn wij niet altijd de goedkoopste. Ook voor producten die geen onderdeel zijn van ons standaardpakket, hanteren wij in samenspraak met onze afnemers uiterst korte levertijden. Daarnaast houden wij voor onze klanten artikelen op voorraad, die wij op afroepbasis leveren. Dat loont vooral voor gebruiksgoederen met een hoge omzetsnelheid en een lage intrinsieke waarde. Zeeland Supply Groep is dus een unieke combinatie van elkaar aanvullende disciplines onder één dak! Het aannemen en verwerken van bestellingen loopt via het door ons zelf ontwikkelde softwaresysteem. Grote klanten bestellen hun goederen met behulp van EDI of via onze website of e-mail. Die bestellingen komen automatisch binnen in ons logistieke beheersysteem. Nadat de orders zijn uitgeprint, zetten onze logistieke medewerkers de goederen klaar. Vervolgens ondergaat iedere uitlevering een eindcontrole. We werken immers met mensen en klanten stellen steeds hogere eisen aan hun leveranciers. Onze chauffeur levert ten slotte de bestelling bij de klant af.

Veiligheidsartikelen
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in zowel alle denkbare Persoonlijke Beschermingsmiddelen als totale veiligheidsuitrustingen voor bedrijven, zoals signalisatie-, labelling-, valbeveiligingsproducten en Encon nooddouches, waarvoor wij importeur voor Midden- en Zuid-Europa zijn. Ook op gebied van veiligheid verhuren wij een breed pakket, zoals snelbouwsteigers, ladders, persluchtapparatuur, ademluchtwagens, poederblussers en CO2-blussers. Verder bieden wij periodiek onderhoud, keuringen en certificeringen aan van brandpreventie-, perslucht- en gas detectieapparatuur die in onze werkplaats plaatsvinden. Samen met DINS Opleidings- en Adviesbureau uit Terneuzen kunnen wij veiligheids- en technische opleidingen in ons eigen praktijkcentrum verzorgen."

Industrial Stores artikelen
Het assortiment "Industrial Stores" is veelomvattend. Deze artikelen lopen uiteen van onderhouds-, absorptie- en persoonlijke hygiëneproducten tot aan batterijen, poetsdoeken en kantoorbehoeften. Zeeland Supply Industrial Stores neemt daarmee de voorraadfunctie bij de klant over dan wel reduceert deze, zonder dat de beschikbaarheid in gevaar komt. "Uw voorraad is ons magazijn!".

Grensverleggend
"Door onze decennialange ervaring en de constante innovatie van onze producten en werkmethoden kunnen wij onze klanten stabiliteit en continuïteit garanderen. Onze markt breidt zich binnen Europa steeds verder uit. Daarom onderzoeken wij samenwerkingsmogelijkheden met internationale organisaties, zoals met Midera Safety Products in Roeselare", besluit Raphaël Verbrugge.

Zeeland Supply Groep
Mr. F.J. Haarmanweg 75,
4538 AN Terneuzen
Tel.: 0115 68 88 88
Fax: F 0115 68 88 01
24 uurservice : 06 10 91 06 48
E-mail: info@zeeland-supply.nl
Internet: www.zeeland-supply.nl

Openingstijden "Safety-Shop":
maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.


...onderneemt
Masterclass Duurzaam Ondernemen op koers

...start
Effectieve manier van online netwerken

...innoveert
Taxicentrale Middelburg innoveert continu

...organiseert
Startersdag voor 'jonge ondernemers'

...belegt
De beleggings- adviseurs

...bezoekt
Veel diversiteit en Kwaliteit op Contacta 2004

...werft
Regionaal dagblad ideaal voor personeelswerving

...roept
Havenburgemeesters roepen op tot bovenregionaal beleidsplan

...acquireert
Zeeland Seaports: meer aandacht voor acquisitie

...vervoert
Havens zijn heel belangrijk voor de Zeeuwse economie

....behartigt
Vrijland nieuwe voorzitter Port Promotion Council Zeeland

...ontwikkelt
Ontwikkelingen in de kanaalzone

...bindt
Clustervorming bindt industrie aan Zeeland

...vestigt
Infrastructuur en arbeid belangrijke vestigings- voorwaarden

...groeit
WCT bepalend voor economische toekomst Zeeland

...vraagt
Gevraagd: Technisch personeel

...presenteert
Junior Kamer Walcheren presenteert JKW Veiling

...netwerkt
NAC grootste zakelijke platform in Zuidwest Nederland

...rijdt
Zakelijk onderweg

...doneert
Opbrengst grootse netwerk-bijeenkomst voor Vrienden ZLG

...onderzoekt
Veel bedrijven weten niet of klanten tevreden zijn

...stimuleert
Ontmoetingsavond voor het Bedrijfsleven in Hulst

...concludeert
Sfeer, bereikbaarheid en keuze winkelaanbod doorslaggevend voor bezoek aan binnenstad