In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2004
File not found.


















Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Deloitte
Van Gansewinkel (Regio Zuidwest Nederland)
Liftal Hijstechniek
Pacorini
Sea Way
Notarissen Seijdlitz, Loof en Segers
Zeeland Supply Groep
STT BV
Rabobank Walcheren
Rabobank Beveland
Deloitte: De werkelijkheid achter de cijfers

Deloitte is de grootste zakelijke dienstverlener. Deze multidisciplinaire internationale organisatie van accountants, belastingadviseurs, consultants en financieel adviseurs is nationaal vertegenwoordigd met kantoren door heel Nederland, in Zeeland "met het zicht op de havens" in Middelburg Terneuzen.


Optimale mix
Partners Peter van de Bilt en Wim de Leeuw van Deloitte Accountants B.V.: "Bedrijvigheid fascineert ons, wij zijn dan ook gespecialiseerd in elke sector. Doordat wij regionaal, dus dichtbij klant gevestigd zijn, weten wij wat er speelt. Daarnaast beschikken wij over (inter)nationale kennis en ervaring, waardoor wij een optimale mix van dienstverlening kunnen aanbieden. Mochten wij bepaalde specialismen niet huis hebben, dan vliegen wij die in. Onze betrokkenheid met ondernemend Zeeland is groot. Veel ondernemers kennen wij persoonlijk. Omdat wij ons werk als een way of life beschouwen, kunnen we dat ook goed uitvoeren."

Op locatie
Bij Deloitte Middelburg en Terneuzen werken 60 personen. Wim de Leeuw is gespecialiseerd in de publieke en de energiesector. Peter van de Bilt verzorgt de MKB-bedrijven en is gespecialiseerd in dienstverlening, transport en logistiek. "Tot onze klantenkring behoren de Provincie Zeeland, bijna alle Zeeuwse gemeenten, Zeeland Seaports, Kloosterboer, Multraship, De Feijter en diverse transportondernemingen in de havens aan beide Westerschelde oevers. Wij werken voornamelijk op locatie. Cijfers vormen de taal waarin wij de werkelijkheid beschrijven, maar wij zijn geïnteresseerd in de werkelijkheid. Die zit achter de cijfers. En die kunnen wij nergens beter aantreffen, dan bij de klant zelf," stellen beide heren.

Eigen producten
Deloitte biedt diverse zelf ontwikkelde producten en diensten zoals de Digitale Zelfscan Transport Efficiency. Deze vorm van dienstverlening leidt tot aanzienlijke besparingen (10-15%) op het gebied van transport. De zelfscan is gericht op grote verladers en logistieke dienstverleners. Het resultaat ervan is een efficiencyplan waarin verbetermaatregelen met besparingspotentieel en een stappenplan voor invoering zijn opgenomen. Vooral in de kostenreductie binnen de transportsector en met name in het goederenvervoer, de logistieke dienstverleners en relevante overheid & brancheverenigingen is de positie van Deloitte sterk. Het goederenvervoer in Nederland neemt toe, maar de rendementen staan onder druk, onder meer door kostprijsverhogingen en veel files. Het Warehouse Modelling Tool is een systeem dat de evaluatie van diverse distributiemethoden ondersteunt. Hiermee worden bijvoorbeeld opslagkosten beperkt, terwijl serviceniveau en aflevertijd optimaal blijven. Digitaal biedt Deloitte interactieve ondersteuning. Via de portal website krijgt de bezoeker toegang tot algemene financiële informatie en via persoonlijke codes tot specifieke informatie. Binnen deze Deloite Portal Services kan de MKB-er interactief boekhouden, waardoor zijn administratieve lasten aanzienlijk afnemen. Ook geeft Deloitte via deze rond de klok service onder andere tijdig advies, stelt rapportages samen en verzorgt tevens salarisadministraties.

Deloitte
Deloite Middelburg
Middelburg Buitenruststraat 4
Postbus 7056
4330 GB Middelburg
Tel.: 0118 - 68 5500
Fax: 0118 - 68 55 55

Deloite Terneuzen
Burgemeester Geillstraat 1
Postbus 1007
4530 GA Terneuzen
Tel.: 0115 - 67 05 00
Fax: 0115 - 67 05 50

E-mail: info@deloitte.nl
E-mail: pvandebilt@deloitte.nl
Internet: www.deloite.nl


...onderneemt
Masterclass Duurzaam Ondernemen op koers

...start
Effectieve manier van online netwerken

...innoveert
Taxicentrale Middelburg innoveert continu

...organiseert
Startersdag voor 'jonge ondernemers'

...belegt
De beleggings- adviseurs

...bezoekt
Veel diversiteit en Kwaliteit op Contacta 2004

...werft
Regionaal dagblad ideaal voor personeelswerving

...roept
Havenburgemeesters roepen op tot bovenregionaal beleidsplan

...acquireert
Zeeland Seaports: meer aandacht voor acquisitie

...vervoert
Havens zijn heel belangrijk voor de Zeeuwse economie

....behartigt
Vrijland nieuwe voorzitter Port Promotion Council Zeeland

...ontwikkelt
Ontwikkelingen in de kanaalzone

...bindt
Clustervorming bindt industrie aan Zeeland

...vestigt
Infrastructuur en arbeid belangrijke vestigings- voorwaarden

...groeit
WCT bepalend voor economische toekomst Zeeland

...vraagt
Gevraagd: Technisch personeel

...presenteert
Junior Kamer Walcheren presenteert JKW Veiling

...netwerkt
NAC grootste zakelijke platform in Zuidwest Nederland

...rijdt
Zakelijk onderweg

...doneert
Opbrengst grootse netwerk-bijeenkomst voor Vrienden ZLG

...onderzoekt
Veel bedrijven weten niet of klanten tevreden zijn

...stimuleert
Ontmoetingsavond voor het Bedrijfsleven in Hulst

...concludeert
Sfeer, bereikbaarheid en keuze winkelaanbod doorslaggevend voor bezoek aan binnenstad