In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2003























Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Ad Franse
Notariskantoor Meijling & Sarneel
PGB Pijnenburg Groothandel
Triagilitas
'Zeeland in zaken' zal een doorslaand succes worden

Zeeland in Zaken wordt een prestigieus concept dat bedrijven, industrie en instellingen in staat stelt zich professioneel binnen én buiten de provincie te presenteren. Het toonaangevende zakelijk gedeelte van de provincie Zeeland geeft hierin "acte de présence". Nuttig voor de eigen beeldvorming, maar ook nuttig naar de rest van Nederland toe: Zeeland heeft op zakelijk gebied veel te bieden, en dat mag wel eens gezegd worden. Al met al voldoende reden om eens wat meer te weten te komen over deze nieuwe en volstrekt unieke manier van netwerken.


Betaalbare exclusieve kwaliteit
"Zeeland in Zaken is het resultaat van een concept dat is gecreëerd door goed te luisteren naar klanten: betaalbare exclusieve kwaliteit.", aldus Leo van Berkom. "Zeeland in Zaken bevat als inleiding informatie vanuit de provincie, Sepaz en de kamer van koophandel waarna een geselecteerd aantal ondernemingen (50) en organisaties zich presenteert. Het product voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Zowel voor wat betreft selectie, inhoud, foto's, afwerking als drukkwaliteit." En inderdaad, het kloeke boekwerk ziet er 'gelikt' uit en bevat (nu al) vele bekende gezichten en bedrijven.

Multifunctioneel inzetbaar
"Door deel te nemen aan Zeeland in Zaken maken bedrijven gebruik van een uitgelezen medium voor hun bedrijfscommunicatie. Elk deelnemend bedrijf ontvangt bovendien 100 van deze kwalitatief hoogwaardige boeken, die als exclusief en gewaardeerd relatiegeschenk hun weg naar (potentiële) klanten of personeel vinden. Met behulp van luxe banderollen, bedrukt met de individuele gegevens van elke klant, worden de lezers direct naar de juiste pagina's verwezen."

Geen advertenties!
Zeeland in Zaken hanteert een strakke formule: er is geen ruimte voor opzichtige reclame en ieder bedrijf heeft branche-exclusiviteit. Alles is gericht op professionele profilering van de deelnemende ondernemingen. Zij staan in de spotlights en kunnen zich positief presenteren. Een gevoel uitdragen van: "Kijk, dit is ons bedrijf en daar zijn wij oprecht trots op." Want juist in deze tijd van laagconjuctuur is het nodig om toch adequaat 'in beeld' te blijven. Zowel voor gerenommeerde bedrijven als voor startende, veelbelovende ondernemingen die in Zeeland in Zaken een uitstekend platform vinden voor hun ambities.

Ook via het WorldWideWeb
"Uiteraard maken wij gebruik van de enorme mogelijkheden van internet. Deelnemende bedrijven zijn straks ook via de eigen website 'www.zeeland-in-zaken.nl' terug te vinden. Via deze vermelding kan direct worden doorgelinkt naar de eigen website van de deelnemende bedrijven. Op deze manier ontstaat er extra traffic op de eigen site plus een databank van ondernemend Zeeland die geografisch, per branche of alfabetisch te raadplegen is." Objectief bezien een argument dat daadwerkelijk hout snijdt en een opening biedt naar de toekomstige ontwikkelingen in Zeeland. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het contracteren van bedrijven voor Zeeland in Zaken. Er is slechts plaats voor een 50-tal bedrijven, volgende maand sluit de intekening. Het eerste exemplaar van Zeeland in Zaken wordt begin volgend jaar op feestelijke wijze gepresenteerd. Uiteraard in het bijzijn van de deelnemers en in een passende ambiance. Met daar omheen - zoals gebruikelijk - volop gelegenheid tot netwerken.

Meer weten?
Als u meer wilt weten over Zeeland in Zaken kunt u voor nadere informatie contact opnemen met Leo van Berkom: 06 - 51 51 88 69. tot netwerken.

Meer informatie
Triagilitas
Burg. Stulemeijerlaan 16
Bergen op Zoom

Triagilitas
Huygenslaan 37
Etten-Leur
Tel: 076 - 5041 694
Fax: 076 - 5041 794

E-mail: info@triagilitas.com
Internet: www.kennederland.nl


...informeert
Meer lef voor Zeeuwse ondernemers

...start
Computertraining op maat

...onderneemt
Nieuw voor het bedrijfsleven in Zeeland

...reikt uit
Uitreiking Luctor tijdens Vernieuwend Ondernemerschap Evenement

...helpt
Innovatie is sleutel tot succesvol zakendoen

...onderzoekt
Winkelend publiek in Zeeuwse steden onder de loep

...belast
Fiscus maakt het kerstpakket fors duurder

...kiest
Goese ondernemers kiezen de beste

...netwerkt
Geslaagd netwerken in Zeelandhallen Goes

...spreekt
Tips voor regionale advocatuur

...organiseert
Junior Kamer in teken van de BOS

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...verdwijnt
Daling in Zeeuwse werkgelegenheid zet door

...ontwikkelt
NEPROM: ontwikkel meer toplocaties

...concludeert
NVM wijst in Economische Regio's op nut van gedifferentieerd aanbod