In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2004
File not found.


















Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Restaurant De Stadsschuur
Upswing BV
Koninklijke Nedalco
A & M €ollect
Rabobank
Het ondernemersechtpaar Cor en Lies van de Zandt
Nieuwe keuken voor Restaurant De Stadsschuur

De Stadsschuur doet haar naam als culinair centrum van Zeeland alle eer aan. In het Goese restaurant is vorige maand een gloednieuwe '700 Thermaline' keuken gerealiseerd. Met onder andere een modulair concept, ergonomisch hoogwaardig staal en een doorlopende kook- en wasline is de professionele keuken trendsettend in technologie, veiligheid en lange levensduur.


Inmiddels leiden Cor en Lies van de Zandt al twee decennia met veel enthousiasme De Stadsschuur. Na een ingrijpende renovatie zag Restaurant De Stadsschuur in 1983 het levenslicht. Het ondernemersechtpaar slaagde in haar opzet om een bijzonder restaurant met een sfeervolle ambiance te creëren. De Stadsschuur is fraai gelegen in het centrum van Goes. Op de unieke binnenplaats van het restaurant kan men 's zomers lunchen of dineren in een oase van rust. Een hof dat één en al cultuur uitademt. "De Stadsschuur is één van de oudste gebouwen van Goes. Omstreeks 1645 stalde Jacoba van Beieren hier haar paard en wagens. Later was het onder andere de werkplaats, de schuur, van de gemeente Goes. Een unieke locatie", weet Cor van de Zandt te vertellen.

Naast het verzorgen van bruiloften, feesten en partijen organiseert De Stadsschuur diverse andere evenementen zoals de Haringparty (vandaag 2 juni), een Diner met Sterren, een Delta Trip en zeiltochten. Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Restaurant De Stadsschuur werd er vorig jaar oktober een benefiet diner georganiseerd in de Grote Kerk te Goes ten bate van de Stichting Sawasdee. "Zeeland ondersteunt deze stichting die kansarme weeskinderen in Cambodja helpt met gratis onderwijs. Bij ons jubileum hebben we gelden bij elkaar gekregen dat ten goede komt aan de bouw van een hotelschool. Lies en ik gaan er in november naar toe, er wordt dan de eerste steen van de hotelschool gelegd. In het leven gaat het niet alleen om werken en geld verdienen. Aandacht voor de medemens is belangrijk." De Grote Kerk is een fraai decor voor menig netwerkevenement van en voor Zeeuwse zakenmensen. Zo vond er bijvoorbeeld de Kerstlunch van het Ondernemers Contact Goes (OCG) plaats. Alle ondernemers genoten van de door Restaurant De Stadsschuur bereide gerechten. Cor van de Zandt is een ondernemer pur sang. Nadat hij in zijn geboorteplaats Den Haag de sigarenzaak van zijn vader had overgenomen runde hij samen met zijn onafscheidelijke Lies een tenniscomplex in achtereenvolgens Roosendaal en Goes. "Toen gingen onze gedachten uit naar wat anders. Inmiddels is De Stadschuur uitgegroeid tot een vrij forse onderneming waar 14 mensen werken. Zeeland is een heerlijke provincie om te wonen en te werken. Als je eenmaal de Zeeuwse lucht geproefd hebt wil je hier niet meer weg. De kwaliteit van leven in Goes is fantastisch. En of je nu sigaren, tennisballen of biefstukken verkoopt: het omgaan met mensen bevalt ons het best."

Meer informatie
Restaurant De Stadsschuur
Schuttershof 32-34
4461 DZ Goes
Tel: 0113 - 212332
Fax: 0113 - 250229
Internet: www.stadsschuur.nl
E-mail: info@stadsschuur.nl


...wint
Worsteling en succes beloond met Luctor en Emergo 2004

...start
Zeeland heeft er een attractie bij

...verpakt
Portret van de onderneming

...ondersteunt
Innovatief ondernemer in Zeeland

...regelt
VOF-contract sluit onnodige risico's uit

...riskeert
Geen contract voor eenderde Zeeuwse VOF's

...ervaart
Ervaringen uitwisselen op Internationale Handelsdag

...belegt
De beleggings- adviseurs

...werkt
Cor van Zadelhoff, Nederlands bekendste bedrijfsmakelaar

...huisvest
Over bedrijfs- onroerendgoed gesproken ...

...optimaliseert
Tunnel Sluiskil heeft prioriteit

...onderneemt
Immocom. Kennis van zaken

...spreekt
In 't kort

...realiseert
Voorspoedige ontwikkelingen op Borchwerf II

...bekritiseert
NVM: Nota Ruimte geeft onvoldoende uitwerking van beleid naar uitvoering

...stijgt
Zeeland: waarde utiliteitsbouw stijgt

...rijdt
Zakelijk onderweg

...stimuleert
Gunstige ligging is onze kracht

...onthaalt
Het hele jaar door een Vorstelijk onthaal

...helpt
Eén aanspreekpunt voor ondernemers

...verbetert
Een stevige basis is gelegd

...combineert
Brabant aan Zee: combinatie van kwaliteit en duurzaamheid

...informeert
Belangenbehartiging in de ruimste zin van het woord

...presenteert
Boek 'Zeeland in Zaken' ziet levens- licht