In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2005
File not found.

















Fiat

Fiat, de Italiaanse gigant is de afgelopen jaren volop in beweging geweest en is dat nog steeds. De voornaamste verandering was wel dat het concern werd overgenomen door General Motors waardoor op den duur de auto's wat zullen versmelten met andere producten van deze autoreus. Zo werd van Ferrari het kostbare sportwagenmerk Maserati overgenomen. Op bedrijfsautovlak zijn er wat moderniseringen geweest van het productengamma, waarvan de vernieuwde Ducato er een is.


Fiat heeft een behoorlijke productenlijn met maar liefst zes bedrijfsautotypen in haar programma: Stilo Van, Multipla Van (recentelijk vernieuwd), Strada (pick-up), Doblò Cargo, Scudo en de Ducato.

Voor Fiat bedrijfsauto's zijn de Doblò Cargo en de Ducato van groot belang. Zowel de voordeligste (Doblò cargo) als de grootste (Ducato) doen het relatief goed in de markt. De Ducato werd onlangs vernieuwd waarbij met name het comfort en de veiligheid van de auto op een hoger plan werden gebracht. Fiat bedrijfsauto's heeft een aantal speciale editie van de Ducato uitgebracht: heel toepasselijk Edizione Speciale geheten. De Ducato is leverbaar met een keur aan motoren waaronder de nieuwe JTD Power met een cilinderinhoud van 2.8 liter en 146 paardenkrachten onder de kap. Heel bijzonder is de Bipower-versie die op aardgas loopt. Voor de Ducato is een laadvolume mogelijk van 7,5 tot 14 kubieke meter. Voor een aantal Fiat bedrijfswagens gelden speciale aanbiedingen, waaronder ook voor de Ducato. Er is al een Ducato vanaf 13.750 euro (ex. BTW).
Aanzienlijk compacter is de Fiat Doblò Cargo die in twee hoogten leverbaar is. Met een laadvolume van 3,2 kubieke meter (3,8 voor de versie met verhoogd dak) is hij echter royaal genoeg voor ook aanzienlijke vrachten, temeer omdat het nuttig laadvermogen rond 800 kilogram bedraagt. De Doblò Cargo is er vanaf 9600 euro (ex. BTW).


...behartigt
Nieuw ondernemersplatform EPM in Middelburg

...start
'Goede reputatie opbouwen in de maritieme sector'

...accelereert
Syntens katalysator bij innovaties

...innoveert
Innoveren in 5B zet kansen om in realiteit

...exporteert
Zakendoen met Belgen kwestie van lange adem

...onderneemt
Wilt u nieuwe markten aanboren?

...ontvangt
Duurzame energie leidt tot Zeeuwse Milieuprijs

De Ondernemer Bedrijfsautospecial '05

- Ford
- Scania
- Iveco
- Mercedez-Benz
- Nissan
- Fiat
- Peugeot
- Renault
- Skoda
- Volkswagen

...belegt
De Beleggings- adviseurs

...leest
In 't kort

...wint
Strijkstokkenhandelaar is starter van het jaar

...adviseert
Familiebedrijf; strategisch management en planning (deel 2)

...kleedt
Patty Zomer: "Het vak van modestyliste wordt vaak onderschat"

...draagt
Zomertrends voor de mannen

...shopt
Zomertrends voor de vrouwen

...huisvest
Aanhoudend veel leegstand maar dreigend tekort aan moderne kantoren

...onderzoekt
Bedrijfsactiviteiten niet massaal naar het buitenland