In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2005
File not found.


















Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Meerzan
Rabobank Beveland
Administratieve alleskunner voor het midden- en kleinbedrijf
Merzaan SAP Zeeland Tour 2005

Tussen half mei en eind september verzorgt full-service automatiseringbedrijf Merzaan uit Terneuzen in diverse grote plaatsen van Zeeland, kennismakingsworkshops SAP Business One voor het midden- en kleinbedrijf. Dit softwarepakket omvat alles wat organisaties tot honderd medewerkers voor hun administratie nodig hebben. De Merzaan SAP Zeeland Tour start op 31 mei om 14.00 uur in Hotel Goes.

In december 2003 is Merzaan toegetreden tot de selecte groep van zeer deskundige SAP Business One Sales & Services Partners. SAP Business One biedt een volledig scala aan bedrijfsfuncties in één eenvoudige, betaalbare, geïntegreerde softwareoplossing, zoals financiële administratie, inkoop, voorraadbeheer, verkoop, relatiebeheer en rapportage. "Dit allround instrument levert een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing op en vergroot de concurrentiepositie van ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf nu én in de toekomst", vertelt Eric Baert, mede-eigenaar van Merzaan. "In anderhalf jaar tijd, hebben wij al een groot aantal enthousiaste klanten verworven. Om heel Zeeland kennis te laten maken met deze simpele en krachtige bedrijfssoftware, toeren wij deze zomer door de provincie. Na Goes volgen Terneuzen, Oostburg, Vlissingen en Zierikzee. Uiteraard organiseren wij ook avondvullende SAP-workshops voor bijvoorbeeld ondernemersverenigingen. MKB-ers mogen dit gratis evenement niet missen! Belangstellenden kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 0115-640100 of e-mail sap@merzaan.nl".

Toekomstgericht
SAP Business One biedt ondernemers snel inzicht in alle bedrijfsprocessen en daarmee grip op de onderneming. De implementatietijd is kort, veelal binnen vijftien werkdagen, de investeringen zijn laag en de duidelijke en goed gestructureerde interfaces maken het systeem zo eenvoudig dat de software snel intuïtief gebruikt kan worden. Bovendien speelt SAP Business One in op de toekomstige groei van ondernemingen, doordat het pakket altijd kan worden uitgebreid waardoor het aan de behoefte van de ondernemer blijft voldoen. Eric Baert: "Hoewel dit een totaalpakket is, kunnen wij desgewenst ook andere, specifiek bedrijfseigen modules aan het systeem koppelen. Die ontwikkelen wij in eigen huis of kopen ze in bij collega's. SAP Business One blijft confectie, maar kan op deze wijze dus op maat worden geleverd."

100:0 Actie
Nog tot en met 30 juni 2005 kunnen ondernemers gebruik maken van een aantrekkelijk leasesysteem: 100% SAP-oplossing tegen 0% leasekosten. SAP en HP hebben dit speciaal voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf ontwikkeld in samenwerking met De Lage Landen Technology Finance B.V. Het maandelijkse leasebedrag wordt bepaald door de aanschafprijs (minimaal € 5.000) te delen door de looptijd van 36 maanden. Kijk voor de voorwaarden op www.mkb-oplossingen.nl

Hoofddisciplines
Merzaan is opgericht in 1995 De werkzaamheden van het snelgroeiende automatiseringsbedrijf zijn verdeeld over vier hoofddisciplines:

  • Levering van de meest uiteenlopende automatiseringsproducten aan grote industriële bedrijven in heel Europa;
  • Documentverwerking: het zo stroomlijnen van het totale proces dat documenten digitaal door het gehele bedrijf kunnen gaan; van het vervaardigen tot en met het archiveren en de digitale opslag van de archieven.
  • Netwerken installeren, aanleggen en beheren binnen het midden- en kleinbedrijf. Het beheer wordt op contractbasis zowel bij de klant als via de remote support vanuit de help desk uitgevoerd.
  • SAP Business One: het voor het midden- en kleinbedrijf op maat gemaakte allesomvattende administratieve software pakket.

Bij alle disciplines is onze doelstelling, het ondernemers zo gemakkelijk maken dat zij zich optimaal kunnen focussen op hun eigen onderneming, besluit Eric Baert.

Meer informatie
Merzaan
Mr. F.J. Haarmanweg 61
4538 AN Terneuzen
Tel.: 0115 - 64 01 00
Fax: 0115 - 64 01 99
E-Mail: sap@merzaan.nl
Internet: www.merzaan.nl


...informeert
De poort naar nieuwe uitdagingen

...start
Snelle boten voor wedstrijdzeilers

...schrijft
Studenten HZ schrijven praktische handleiding Lobsterbox

...innoveert
Zeeuwse levens- middelenindustrie innoveert actief

...onderzoekt
Overlijden en arbeidsongeschiktheid leidt vaak tot einde bedrijf

...verkoopt
Huwelijksbureau voor bedrijven op internet

...begeleidt
Begeleiding bij bedrijfsoverdracht

...koopt
Bedrijven te koop

...prikkelt
Jongeren hard nodig op Zeeuwse arbeidsmarkt

...vermindert
Veel animo voor project Duurzaam Ondernemen Tholen

...onderneemt
Internationaal ondernemen: Wie durft?

...investeert
Ons kent ons: hoe leg je de eerste contacten?

...verkent
In het kielzog van Karien van Gennip

...verplaatst
Outsourcing betreft nu ook hoogwaardige arbeid

...handelt
Oost-Europese markt divers maar kansrijk

...exporteert
Exporteren naar Zuid-Europa

...groeit
Groei van copycat China laat zich niet stilleggen

...inspireert
Verenigde Staten

...verschilt
Nederlander heeft meer haast dan Belg

...concurreert
Sterke concurrentie noopt transporteur tot aanpassing

...financiert
Lokale financiering biedt meeste mogelijkheden

...verzekert
Vijf verzekeringen om over na te denken

...netwerkt
Ondernemers netwerken op Haringparty Goes

...rijdt
Zakelijk onderweg

...belegt
De Beleggings- adviseurs

...bundelt
Zeeland als ICT kenniscentrum

...subsidieert
Nieuwe impuls voor grensoverschrijdende projecten

...vist
Internationaal gezelschap haalt Zeeuwse delicatesse binnen

...huisvest
Gemeente, provincie en ministeries gecharmeerd van grensoverschrijd- ende bedrijven- terreinen

...huisvest
Middelburg: wonen en werken op Ramsburg