In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2004
File not found.

















"Syntens stimuleert innovatie."

Grotere ondernemingen hebben doorgaans de kennis en de middelen in huis om zelf te kunnen innoveren. De meeste kleinere bedrijven hebben echter de handen vol aan het dagelijkse reilen en zeilen. Het ontbreekt hen vaak aan tijd, geld en deskundigheid om stappen op het gebied van innovatie te kunnen zetten. "Wij bieden graag de helpende hand," vertelt Haike Maat, teamleider van Syntens in Vlissingen. "Onze missie is het versterken van het innovatieve vermogen van het midden- en kleinbedrijf, het MKB." Syntens zet de MKB-ondernemer op het spoor van innovaties en marktontwikkelingen.

De kansen voor het bedrijf worden in beeld gebracht en de ondernemer wordt gekoppeld aan partijen die concreet kunnen helpen bij het realiseren van de innovatie. Syntens werkt als onafhankelijke organisatie; er zijn dus geen financiële drempels. De rol van Syntens is uniek binnen Europa. "Uniek betekent echter niet dat wij de enigen zijn die zich om de concurrentiepositie van het regionale bedrijfsleven bekommeren. Vele partijen zoals brancheorganisaties, provincies, hogescholen en universiteiten zijn actief op dit gebied. Syntens probeert deze krachten te bundelen. Een voorbeeld hiervan is de samenwerkingsovereenkomst die Syntens onlangs met de Hogeschool Zeeland heeft gesloten. Binnen Zeeland is meer kennis aanwezig dan velen denken. " Syntens maakt deze kennis toegankelijk voor MKB'ers die willen innoveren en helpt om deze kennis toe te passen. Bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde die Syntens u kan bieden en wilt u klankborden met één van onze adviseurs, dan bent u van harte welkom!

...informeert
'de Ondernemer' mediapartner van Inter-Expo'

...start
'We maken een vliegende start'

...vernieuwt
Hollestelle: 'we hebben samen de goede keuze gemaakt'

...innoveert
"Syntens stimuleert innovatie"

...netwerkt
Zeeuws netwerk voor startende ondernemers

...waarschuwt
Ondernemers schriftelijk gewaarschuwd over bestemmingsplan

...spreekt
In't kort

...organiseert
Aansprekend congres over de arbeidsmarkt in 2010

...rijdt
Een overzicht van nieuwe bedrijfswagens
The big boyzzz...
Chrysler, Citroën
Fiat - Mitsubishi
Nissan - Santana
Seat - Volkswagen

...onderhandelt
Nieuwe projecten ondernemers- klankbord zeeland

...optimaliseert
Het is gewoon goed toeven in terneuzen

...presenteert
Tot 2020 vraag naar 300m2 bedrijven- terrein

...beperkt
Shell beperkt fakkeloverlast in Moerdijk

...stimuleert
Proefprojecten om samenwerking gemeenten bij uitvoering van bouwregelgeving te stimuleren

...selecteert
Breda potentiële regio voor GLS