In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2006
File not found.


















Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Business Center De Stadspoort
Ehrbecker Schiefelbusch
Uticon Dynatherm BV
GTI
Driekleur Verzekeringsgroep en Egberts Consulting
Pulse Audio & Video
Van Keulen loodgieters
WaterLand Neeltje Jans
Security Plus Consultancy
Business Center De Stadspoort floreert

Met de vestiging van ABN AMRO Private Banking en het Medisch Welness Centrum Zeeland (MWCZ) is er nog slechts één unit te huur van Business Center De Stadspoort in Goes. ,,We kiezen bewust voor een tweede kantoor in het centraal gelegen Goes om van daaruit onze Private Banking-klanten in heel Zeeland te bedienen.


Dr. H. P. van Not, directeur van MWCZ, Stef Have, directeur Forum Real Estate, Jacco Stigter, directeur ABN/AMRO

Dat wil zeggen klanten met een belegbaar vermogen van minimaal een miljoen euro. Onze Zeeuwse Private Banking-activiteiten werden eerst aangestuurd vanuit Rotterdam en waren ondergebracht in ons advieskantoor aan de Singelstraat. Met ons aparte Private Banking-kantoor wordt duidelijk in een behoefte voorzien", aldus directeur Jacco Stigter van ABN AMRO Private Banking Zeeland. Het is een snel groeiend bedrijf en met de nieuwe huisvesting in het karakteristieke Stadspoortgebouw is het aantal arbeidsplaatsen van ABN AMRO Private Banking Zeeland verdubbeld tot twaalf arbeidsplaatsen. In het Medisch Welness Centrum Zeeland wordt esthetische plastische chirurgie gekoppeld aan een welness-concept, met alle schoonheidsbehandelingen voor lichaam en huid. Het MWCZ is ingericht naar de strenge eisen van deze tijd en er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. De chirurgen dr. Dennis Goossens, dr. Hans-Pieter van Not, en dr. Katia van den Dwey staan voor hoogwaardige kwaliteit, service en veiligheid. Overgewicht

,,Mensen kunnen bij ons met diverse klachten terecht zoals overgewicht, rookproblemen, hangende oogleden of overbeharing. Het MWCZ heeft een nauwe samenwerking met alle Zeeuwse ziekenhuizen, zowel boven als onder de Westerschelde. Daarnaast hebben we een samenwerkingsverband met Roompot Holidays waardoor we onze klanten een mooi verblijf kunnen aanbieden in een van de Roompot Parken aan de Zeeuwse kust. Iemand die bijvoorbeeld net een facelift heeft ondergaan, kan discreet in een luxe bungalow van Roompot 'revalideren'. Het MWCZ is de privé-kliniek voor heel Zeeland, voorzien van alle faciliteiten. Steeds meer mensen (zowel vrouwen als mannen) wenden zich tot de esthetische chirurgie. Onze organisatie maakt zich sterk om te komen tot een keurmerk voor plastische chirurgie waarbij hoogwaardige kwaliteit en transparantie centraal staan", aldus dr. H-P van Not.

Zowel ABN/AMRO Private Banking als MWCZ heeft bewust gekozen voor De Stadspoort in Goes. ,,Goes is geografisch en economisch het middelpunt van Zeeland. De uitstraling, centrale ligging en bereikbaarheid van De Stadspoort zorgen voor een optimaal ondernemersklimaat." Stef Have is met zijn vastgoedinvesteringsmaatschappij Forum Real Estate huurder van het eerste uur in De Stadspoort. Daarnaast is hij voor eigenaar De Delta Eilanden BV verantwoordelijk voor het commercieel beheer van De Stadspoort. Hij is verheugd met de komst van de twee nieuwe ondernemingen in De Stadspoort. ,,Hun keuze onderstreept het karakter en de uitstraling van De Stadspoort als meest hoogwaardige kantorencomplex van Goes. De locatie en architectuur zijn bijzonder. De Stadspoort voorziet in 9.000 vierkante meter kantoorruimte, 64 appartementen en een parkeergarage met 250 plaatsen waarvan 150 openbare. Deze mix zorgt samen met de mooie ligging aan de rand van het centrum voor een uniek woon- en werkklimaat", aldus Stef Have. De diverse bedrijven - zoals banken, accountants, bedrijfsadviseurs, automatiseerders en projectontwikkelaars - vormen een hoogwaardig cluster van zakelijke dienstverlening.


...realiseert
Contacta 2006: Ontmoetingen in een positieve zakelijke sfeer

...verstrekt
Garantie op particuliere occasions

...profileert
Goes: economisch hart van Zeeland

...moderniseert
Nieuwe collectie, nieuw imago

...kleurt
Pionier Rubia krijgt steuntje in de rug van Syntens

...ervaart
Zeeuws bedrijfsleven bekneld door regels

...presenteert
Ondernemerstuin op Contacta

....kiest
BAGE-groep, Hollestelle en De Betho genomineerd voor OCG-Trofee

...toont
Automotive Plein: Gezamenlijke presentatie succesvol

...profileert
Schouwen-Duiveland Continu in Beweging

...slaat de handen ineen
Veel bedrijvigheid op Zeeuws-Vlaams paviljoen

...helpt
Samen werken aan de toekomst

...ontmoet
Relatiebeheer staat centraal

...concludeert
Water kun je nooit beheersen, wel beheren

...stimuleert
Bijeenkomst Duurzaam Ondernemen Tholen

...biedt
Interessante kavels op JKW-Veiling

...discussieert
Innovatieve ondernemers op BOS 2006

...overziet
Deelnemerslijst Contacta 2006

...exposeert
Beursindex Contacta 2006

...zit bij de ingang
Bedrijven uit alle kernen vertegenwoordigd op oudste plein Contacta

...profileert
Middelburg Plaza is een begrip op de Contacta

...behartigt
Goed ondernemersklimaat in Middelburg

...bezoekt
Veel sfeer op Zeeland Nazomerfestival

...onderzoekt
Meewerken genereert meerwaarde

...voetbalt
RBC Roosendaal is Zeeuwser dan u denkt

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...consulteert
Op spreekuur bij gedeputeerde le Roy

...ondersteunt
KN afdeling Zeeland in actie voor wezen in Congo

...belicht
Zuidwest Nederland: logistieke as of logistiek moeras

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...groeit
Sterk tweede kwartaal op de Nederlandse kantorenmarkt

...brengt in beeld
Nieuwe Regio Bouwwijzer Werken 2006